Harrasteet

Eräretket, kalastus ja melonta antavat lapsille luontoelämyksiä. Kesällä tilan isolla nurmikentällä palloilulajien harrastusmahdollisuus on rajaton. Liikuntasali- ja jäävuorot viikoittain tarjoavat lapsille ja nuorille monipuolisen liikuntamahdollisuuden. Lasten on myös mahdollista osallistua 4H- toimintaan sekä Luupuveden nuorisoseuran järjestämään toimintaan.

Tilalla lapset ja nuoret voivat hoitaa hevosia, kissoja, kaneja ja koiria. Eläimet mahdollistavat monenlaiset vapaa-ajan harrastukset. Ratsastus ja hevosten hoito kuuluvat Satuniemessä terapeuttiseen toimintaan. Musiikinopettajan avulla voi kokeilla rytmin maailman

Käytössä on myös mönkijä, mopoja ja peltoautoja sekä moottorikelkkoja. Vanhempien ohjauksessa on mahdollista harrastaa monipuolista moottoriurheilua, sekä autotallista löytyvät tarvittavat työkalut moottoriajoneuvojen korjaamiseen.

Erillisessä rakennuksessa nuorilla on mahdollisuus tehdä puutöitä, pelata biljardia, kuunnella musiikkia, katsella elokuvia tai toteuttaa itseään taiteellisesti.